Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Herning Skanning Klinik

Herning Skanning Klinik

Herning Skanning Klinik

Herning Skanning Klinik er en privat klinik, der tilbyder skanninger i graviditet af høj faglig kvalitet.

Vores varemærke er høj faglig kvalitet kombineret med høflig og venlig service, når I har tid.

Vores mission er at supplere det offentlige tilbud til gravide, så I får de undersøgelser, der passer i jeres graviditet.


Hvis skanningen giver mistanke om unormale tilstande i graviditeten, vil du blive henvist til den sygehus-afdeling, du er tilknyttet i graviditeten.


Hvad har man ret til i Danmark?

Alle gravide i Danmark får tilbudt 2 skanninger i graviditeten. En skanning i uge 12-13 (nakkefolds-skanning) og en skanning i uge 19-22 (misdannelses-skanning).

Man vil få tilbudt flere undersøgelser, hvis der er særlige grund til det, fx. på grund af tidligere graviditets- og/eller fødsels-komplikationer.

Sammen med fødsels-forberedelse, jordemoder konsultationer og kontrol ved den praktiserende læge er det et rigtig godt tilbud.


Hvad kan man vælge udover det?

Mange gravide ønsker yderligere undersøgelser i løbet af graviditeten, og Herning Skanning Klinik tilbyder supplerende undersøgelser, så I kan følge jeres ufødte barns udvikling gennem hele graviditeten.

Tidlig skanning


Måske har det været vanskeligt for jer at blive gravide, eller I har oplevet, at graviditeten er gået til grunde tidligere.

Der er også mange, der bare synes, der er lang tid til nakkefolds-skanning i 12-14 graviditetsuge.

Vi kan tilbyde skanning fra 7 graviditetsuge, hvor man kan se at hjertet slå, vurdere fosterets størrelse, og se om der evt. er flere små i vente.


Det kan være usikkert at regne ude hvor langt man er i graviditeten, men kommer man for tidligt til at se hjerteblink får man tilbudt en ny skanning efter en uge ganske gratis.


Hvis man har brug for flere tidlige skanninger inden nakkefolds-skanning koster de kun kr. 300,-


Kønsskanning


Det kan betyde noget for tilknytning til det kommende barn at man kender kønnet.

Det gør det også lettere at købe ind og vælge navn.


Trivselsskanning


Mange synes, der er langt fra uge 20 til fødslen, og vi kan supplere med trivselsskanninger, så I kan følge barnets vækst, og sikre at det trives og har det godt.


Nogle vil gerne se hvordan deres barn kommer til at se ud, og med 3D/4D skanning kan man se barnets ansigt og følge dets mimik.


På Herning Skanning Klinik kan man selv vælge, hvor mange skanninger man vil have i sin graviditet, og hvem man vil have med til skanningerne. I kan være sikker på en høj kvalitet og også sikker på, at det er den samme læge i møder hver gang i kommer.


Herning Skanning Klinik har kontakt til en række andre professionelle, der arbejder med graviditet og fødsler, så hvis I har behov for supplerende jordemoderkonsultationer, fødselsforberedelse eller andet, kan vi formidle kontakt.

Richard Farlie

Herning Skanning Klinik ejes og drives af speciallæge Richard Farlie.


Richard Farlie er speciallæge i gynækologi og obstetrik (kvindesygdomme og fødselshjælp), og har gennem de sidste mange år arbejdet med ultralyds undersøgelser af gravide på flere danske hospitaler.


Richard Farlie har deltaget i en lang række kurser og kongresser i Danmark og udlandet.

  • Uddannet læge fra Aarhus Universitet 1991
  • Speciallæge i Gynækologi og Obstetrik 2002
  • Master i Informations Technologi, Aalborg Universitet 2006
  • Master of Health Management, Copenhagen Business School 2011
  • Lektor i Gynækologi og obstetrik på Århus Universitet
  • Censor i gynækologi og obstetrik på Københavns Universitet
  • Medstifter af Dansk Føtal Medicinsk Selskab